Bejelentkezés
BUEK.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

BUEK.FREEBASE.HU
/sms.html

Szilveszteri SMS, smsek, sms-ek

Szilveszteri buli, tippek-trükkök, ötletek, az év utolsó napja, óévbúcsúztatás, programok, partyk, háttérképek, sms-ek, videók

Legújabb twittek

Ügyfélkapu - Beérkezett üzenetek https://t.co/eWHBKzeEj3

Tárhely szolgáltatás kedvezményesen - Az ajánlat 2019. 04. 17. 12:00-tól visszavonásig érvényes. https://t.co/uHKBTdGGiI

RT @LethenyeiTara: MINDEN KEDVES TWITTERLAKÓNAK!https://t.co/Bw4oyQxNkx

MINDEN KEDVES TWITTERLAKÓNAK!https://t.co/Bw4oyQxNkx

@gklka Random cPaneles hostingoké. Most fejből nem tudom, és nem vagyok gépnél de pl https://t.co/EFJq9Fznvy, https://t.co/k6dORgcWyw, ilyes

★LEGFONTOSABB ADATOK★ ~Teljes név: Samsung Galaxy J5 2016 ~Márka: Samsung ~Tárhely: 16gb ~Színe: fehér ~Mennyi idős… https://t.co/rJK8x2FdlZ

@tarhelypark mikori a legutóbbi adatbázis és tárhely mentésetek a cpanel10-en levő domainekről? Mire készüljünk?

Adattárolás bajnok áron! Nem elég a tárhely a gépedben? Egy Pendrive-nál nagyobb háttértárolóra van szükséged? St… https://t.co/xrg3FKaWPZ

Keresés

szilveszteri sms-ek

Sült malac ott strázsát álljon, sült ökör utcán sétáljon.
Szarva közt kalácsot hordjon, két csípőjén kulacs lógjon.

Idejöttem, itt állok, minden jót kívánok:
Bundát, csizmát, kalapot, göndörszőrű malacot.

Kicsi vagyok, székre szállok, onnét nagyot kiáltok, hogy mindnyájan meghalljátok: Boldog Új Évet kívánok!

Örömöd sok legyen, bántod semmi, segítsen a sors boldognak lenni. Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, kívánok Neked szép Boldog Új Évet!

Bu...Bu...Bu...Buborék! Majdnem...Bu...Bu...BUÉK!

Disznó visít, petárda robban, részeg feje a padlón koppan, rókacsalád a WC-ben, Lagzi Lajcsi a tv-ben, több rímet ide nem vágok, BOLDOG UJ ÉVET KIVÁNOK!

Eljött az évben az utolsó napod, a jókívánságomat SMS-ben kapod, kívánok én neked Boldog új évet, sikerekben gazdag, örömtelit, szépet! BUÉK!

A szerencse banknál a 2008-os számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét, egészséget, és jókedvet. Minden jót az elköltéséhez! Boldog Új Évet!

A mai nap szebb, mint a más a mai nap senki nem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet! Boldog Új Évet!

Szilveszter alkalmából nem kívánok egyebet, csendes lépteid kísérje szeretet. Szívedbe béke, lelkedbe nyugalom, légy boldog a következő 365 napon! B.U.É.K.!

Itt az új év, új jót hozzon, régi jóktól meg ne fosszon, de ha az új jót nem is hozhat, vigye el a régi rosszat! Boldog Új Évet Kívánok!

Bort, búzát, békességet, sötétségben fényességet! Új esztendo újat hozzon, régi jótól meg ne fosszon. Ki barát volt az maradjon, ki elindult az haladjon. BUÉK 2008.

Ma van az év utolsó napja, a hírt mindenki SMS-ben kapja. Kopogtat az új év már csak néhány óra, ne gondolj most másra csak, szépre jóra. Boldog újévet!

Virradjon rád szép nap, köszöntsön rád jó év, kedves hajlékodba költözzön a jólét. A lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom neked az újévre.

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, kicsi kendobol csillámport hint. Így adja át az üzenetet: Boldog Új Évet neked!

Ha olykor mégis gyötör az élet, azért most örülj a jónak a szépnek. S szívedbe csendüljön mindig az ének: Hogy vannak, akik szeretnek téged!

2008-ban ezer áldás érjen, öröm és szerencse örökké kísérjen. Bú és bánat Téged elkerüljön, gondolatod, vágyad, álmod teljesüljön!

Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé 2008-es évedet! B.U.É.K.

Virradjon rád szép nap, Köszöntsön rád jó év, Kedves hajlékodba költözzön a jólét, Lelkedbe boldogság, a szívedbe béke, ezt kívánom Neked az újévre!
                                  
Hull a hópehely, A szeretet ma minden szívben otthonra lel! A Te szívedben is találjon otthonra, És ne felejtsd el azt se, aki e pár sort írta! Boldog Új Évet!
                                  
Irigykedve néz a húsvéti nyúl, mert a ma esti buliba az angyalka az úr, táncolnak a fények, legyen boldog napod és utána jó éved.

Szilveszterkor az optimista azért várja az éjfélt, hogy az új év elkezdődjön. A pesszimista pedig azért, hogy az óév elmúljon.

Kopogtat az Új esztendő, hajnal szárnyán jő el.
Békét hoz és szeretetet, minden jó embernek.

Konfettik hullanak, mulat a Föld népe, jókedvűen akarják zárni az Ó évet. Trombiták hangja hasítja a csendet, igy köszöntik éjjel az újszülött évet.

Tompul már a csillagszóró fénye, búcsúzik az Ó esztendő, jár az idő gépe. Halkan cseng a csengő, elnémul a hangja, mert itt van már a szilveszternek napja

Új év, új élet. Új érv, új mérleg.
Lerázni a régi gondot, Amit az ember elrontott.

Gondolj az elmúlt 12 hónapra, Minden gondod múljon el holnapra,
Nemsokára vége lesz az utolsó éjnek, kívánok Neked Boldog Új Évet!

Mielőtt lefekszel, tárd ki az ablakod, elküldtem hozzád az én angyalom.
Egy pillanatra kérlek figyelj reá,  mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN.

Csillognak az ünnepi fények, lelassul a rohanó élet, melegszik a családi fészek. Kívánok nektek sok szépet, sikeres, Boldog Új Évet!

Kívánok Nektek 12 hónap egészséget,
52 hét szerencsét,
365 nap nyugalmat,
8760 óra szerelmet,
525600 boldog percet! B.Ú.É.K.!

Örömöd sok legyen,
Bánatod semmi,
Segítsen az Isten boldognak lenni!
Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek,
Én így kívánok Neked Boldog Új Évet!

Havas téli lepedő borítja a tájat,
Ilyenkor a jó pezsgő serkenti a májat.
Sült malacka vándorol a bendőbe,
Kívánok sok-sok jót az új esztendőre! B.Ú.É.K.!